Bandzz.nl

van hobby naar werk..

Soms lukt het ... na jaren in een totaal andere branche werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2012 het roer omgegooid. Eerlijk is eerlijk .. een en ander ook een beetje noodgedwongen. Vanaf mijn pubertijd was ik al bezig met alles wat te maken had met muziek, geluid, stekkertjes, snoertjes en alles wat electronica was. Dan komt er een moment dat je niet gelukkig meer bent in wat je aan het doen bent... gelukkig hielpen de omstandigheden om een keus te maken. Uiteraard niet alleen de omstandigheden maar ook de (misschien wel belangrijkste) directe omgeving. Nu 4 jaar later mag ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb weten te maken, en lijkt het allemaal "te kloppen". 

Nu, eind 2016, kan ik terugkijken op een waanzinnig jaar. Ik mocht "op pad" met kleine maar ook zeer grote acts. En kan ik rustig stellen dat dit uitsluitend tevreden klanten heeft opgeleverd. 

 

En nu?  Nu gewoon verder ... kwaliteit op peil houden, mijn bedrijf gezond houden, en vooral .. werken met veel, heel veel plezier, want ... zo blijft het ook nog steeds hobby...

 

Tonie Bosch

eigenaar Bandzz